Gyproc plaatsen en bepleistering

Veel ervaring in gyproc plaatsen en bepleistering!

Glenn Matthysen is een geregistreerd aannemer en zelfwerkend patroon met enorme ervaring, o.a. in gyproc plaatsen. Hij staat in voor de werfopvolging en coördinatie van bekwame stukadoors met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. De dagelijkse werking van het bedrijf wordt gekenmerkt door kwaliteit, eerlijke communicatie en een consequente en correcte planning. Onze troef is ook kort op de bal kunnen spelen bij planningsverschuivingen en dringende bijkomende werken.

Murovatie is gespecialiseerd in gyproc plaatsen en bepleistering. Dit houdt over het algemeen in dat wij instaan voor de plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz…

En dit alles naar de specifieke wensen van de klant, hierbij bedoelen we de gestelde eisen aan brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie en het design.

Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl biedt Murovatie systemen op basis van uw behoefte. Dit kan beginnen bij de afbraak van een oude constructie, gevolgd door de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, waarop we vervolgens gyproc plaatsen. Tenslotte werken we af met filler en finish.


btn1-1  btn1-2   btn1-3

Technisch advies ter plaatse nodig?

buttonafspraakboeken


Overtuigd van onze aanpak?
Boek NU hiernaast uw afspraak voor een gratis expertise!

Ook promoties ontvangen per email?